Sunday, September 11, 2011

Nädalavahetus

Kätte siis jõudnud pühapäeva õhtu kohaliku aja järgi. Vahepeal on nii mõndagi juhtunud, proovin kõik kronoloogiliselt meelde tuletada. Neljapäeval või oli see reedel käisime Priiduga siin samas lähedal olevas poes. Tutvusime niisama ümburskonnaga ja ma klõpsutasin pilte fotokaga. Loodus on siin pea sama ilus kui Eestis minu arvates. Igatahes, kõige rohkem sellest väljaskäigust jäi meelde üks imeliku välimusega meist natukene vanem meessoost isik. Nimelt, kui hakkasime poest koju kõndima, siis tuli ta üsna kiire kõnnakuga meile tagant järgi. Võtsime siis veidi hoogu maha ja lasime ta mööda. Tüüp jäi kuskil 20 meetri pärast bussipeatuses seisma ja hakkas seal kellegagi juttu rääkima. Kui olime Priiduga sealt edasi läinud, hakkas ta jälle meie järel kõndima. Üsna kõhe tunne oli ning kui ta juba oli paarkümmend meetrit meie taga kõndinud, otsustasime lihtsalt seisma jääda, mille peale "kahtlane tüüp" möödus meist ja läks õnneks oma teed. Välja nägi ta küll selline, et nagu tahaks meilt fotokat, rahakotte ja muid asju piistu panna. Aga lõpp hea, kõik hea.

Neljapäeva õhtul läksin koos paari kutiga kohalikku kossuliigat mängima. Neil siin oma meeskond kokku aetud ja siis võeti mind ka kampa. Vastased ilmusid kohale 4kesi ning ilmselt selle tõttu me ei võtnud asja alguses väga tõsiselt ja suutsime jääda 15-punktilisse kaotusseisu. Hiljem muidugi kosusime ja võitsime mängu 20ga. Vahelduseks oli päris mõnus joosta ja sporti teha. Õhtul olin üsna väsinud ja jäin üsna varakult magama ära.

Reedel käisime Rando ja Priiduga linnas. Käisime jobshopis, üritasime miskit tööd leida paariks nädalaks, aga selle saamine tundub üsna keeruline olevat. Edasi liikusime niisama linna peal ringi. Käisime McDonaldsist läbi, seal hetkel mingi kampaania, et päeval 12-st 1-ni saad juustubugeri 1$ eest, mille tegelik hind on 2,5$. Kui kõhud täis ja asjad aetud, siis hakkasime kodu poole tagasi liikuma. Ühistransport ei olegi kõige kallima hinnaga - ostad 2,6$ eest pileti, mis kehtib 2 tundi ja võid sõita bussi, rongi või praamiga. Kesklinnas on isegi 3 bussiliini, millega saab tasuta ringi sõita, kutsutakse neid yellow, red ja black cat'iks. Need on üsna kasulikud liinid, sest kesklinnas jala liikudes võib minna tunde. Igatahes, kokkuvõttes saime selgeks, kuidas linnast ise koju liikuda, nii et nüüd saame Priiduga kahekesi ka sinna rändama minna. Õhtul käisime väikse seltskonnaga veel linnas klubis ja pärast oli jälle väsimus suur, nii et uni tuli ruttu.

Laupäev oli suht niisama lebotamise päev. Midagi märkimisväärset väga ei toimunud. Hetkel vist ongi jutt otsa saanud ja järgmine kord kirjutan meie "perepäevast".

Cheers!

No comments:

Post a Comment